Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukset
Varaa kuvausaika p. 08-370 856
Ylioppilaskuvaus
Katso alta hinnastosta
tarjouksemme valmistuville
Previous
Next

Kuvaus, koevedokset ja 1 kuva valmiina yht. 65,-

Onnea uusille ylioppilaille ja valmistuneille!

Onnea valmistumisen johdosta ja tervetuloa studiokuvaukseen. Varaa kuvausaika p. 08-370856 tai 040-8401111

Ylioppilaskuva on ihana muisto tärkeästä päivästä. Myös läheisten ja juhlavieraiden muistaminen kuvalla tai kiitoskortilla on kaunis tapa.

Yo- ja valmistujaiskuvauksessamme kuvaamme aina sekä kasvo- että kokokuvat. Vedoksia saat 20-30, joista voit valita, mistä haluat valmiit kuvat valmistettavan. Kuvaan voi mielellään ottaa mukaan lemmikin, harrastusvälineitä tai muuta itselle tärkeää. Pyrimme aina ensisijaisesti saamaan lopputulokseksi kauniin perinteisen muotokuvan, jota jaksat katsella myöhemminkin.

Kuvaustarjoukseemme (65,-) kuuluu kuvaus, koevedokset ja yksi kuva valmiiksi tehtynä. Tämän kuvan saat myös matalaresoluutiotiedostona sähköpostiisi. Se toimii vaikka somessa, sitä ei ole tarkoitettu tulostamiseen.

Kaikki tilaamasi kuvat käyvät läpi huolellisen kuvankäsittelyn, jolloin korjaamme myös pikkuvirheet, näpyt ja halutessasi arvetkin pois. Isommista korjailuista esim. huonosti istuvien vaatteiden korjailuista veloitamme erikseen.

Kuvat voi tilata ilman lisämaksua mustavalkoisina tai seepiana. Osan kuvasta, vaikka ruusun,  voi myös tilata värillisenä mustavalkoisen kuvan osana pienellä lisämaksulla, 10,-/otos.

Meillä on kuville tarjolla laaja valikoima paspatuureja, kansioita, kehyksiä ja mm. yli 20 erilaista kiitoskorttia.

Tervetuloa tutustumaan vaihtuvaan valikoimaamme!

Kuvagalleria

Kuvatilaus puhelimella

Valokuvakehyksiä