Kameranetti.fi on Oulun Kuvan verkkokauppa

Useimpia tuotteitamme voit tilata nettikaupastamme kotiin tai tilaa ja nouda kivijalkamyymälästämme Oulusta. Alla on muutamia tuotekategorioita, lisää löytyy kameranetti.fi -sivustolta. Jos et löydä etsimääsi tuotetta nettikauppamme Kameranetti.fi sivuilta, ota yhteyttä ja kysy.

Tutustu tuotekategorioihimme

Järjestelmäkameralla opit parhaiten oikeasti kuvaamaan ja osaavat kuvaajat saavatkin järkkäreillä aikaiseksi parasta jälkeä. Alkuun pääsee kohtuullisella hinnalla. Kamerapakettia ja varustusta voi laajentaa mieltymyksien ja kiinnostuksien mukaan.  Katso nettikaupastamme erittäin edulliset hintamme. Jos jotain ei löydy nettikaupan puolelta, ota yhteyttä ja kysy päivän hintaa. Toimitamme suurimman osan tavaroista muutamassa päivässä. 

kompaktikamera

Paras kamera on se, joka on aina mukana. Pienet ja kompaktit kamerat sisältävät hämmästyttäviä ominaisuuksia, katso lisää ja totea erittäin edulliset hintamme nettikaupassa.

Tuotteet voi tilata postitse kotiin saakka tai noutaa myymälästä. Jos et löydä haluamaasi mallia, ota yhteyttä ja kysy, toimitamme melkein kaikki saatavissa olevat mallit parissa päivässä.

pikakamera Polaroidkamera

Pikakamerat ovat paikallaan, kun haluat saada hauskan kuvaushetken ja kivan kuvan käyttöösi helposti ja heti.

Perinteisen Polaroidin lisäksi on heti kuvan valmistavia kameroita saatavissa useammaltakin valmistajalta ja kuvia on tarjolla eri kokoisina ja muotoisina.

Tilaa postitse kotiin tai nouda myymälästä Oulusta.

 

Objektiivi tekee kuvan! Myymälässä ja nettikaupassamme on laaja valikoima objektiiveja monenlaiseen käyttöön, kalansilmästä pitkiin lintukuvausobjektiiveihin. Laajin valikoimamme on Nikoniin ja Canoniin sopivia objektiiveja. Jos et löydä haluamaasi nettikaupasta, ota yhteyttä ja kysy päivän hintaa, toimitamme useimmat objektiivit parissa päivässä.

Kiikarit ja kaukoputket

Nettikaupassamme on laaja valikoima laadukkaita kiikareita ja kaukoputkia.

Onko itselle sopivin kiikarimalli kevyt, mukana kulkeva pienikokoinen vai hämärässä paremmin näkyvä isompilinssinen, huurtumaton ja huippulaatuinen? Tervetuloa tutustumaan joko nettiin tai myymälään laajaan kiikari- ja kaukoputkivalikoimaamme.

Toimitamme suurimman osan tavaroista muutamassa päivässä.

 

 

kehykset ja albumit

Nettikaupassamme kameranetti.fi tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja kuvien säilytykseen, jälkikäsittelyyn ja esillelaittoon. Myymälässä valikoima on vielä laajempi, tervetuloa tutustumaan.

Albumit, kansiot, kuvalaatikot, kehykset, tarrat, paspatuurit, kiitoskortit ym. tarvikkeet, joita tarvitaan, että kuvista olisi iloa nyt ja myöhemminkin. Valikoima on vaihtuva ja mikäli et löydä sivuilta etsimääsi, ota yhteyttä, niin etsitään haluamasi kehys tai albumi.