Kuvalliset Tunnistekortit
työmaakortit ja tunnistekortit
Click Here
Previous
Next

Tunnistekortit

Työmaakortit ja tunnistekortit nopeasti

Lain mukaan rakennustyömaalla työskentelevällä on oltava näkyvillä henkilön yksilöivä kuvallinen tunniste. Tunnisteen käyttö koskee talonrakentamista, korjausrakentamista ja erikoisurakointia, kuten lvi- ja sähkötyötä sekä maa- ja vesirakentamista.

Kuvallisesta tunnisteesta on käytävä ilmi työntekijän nimi, työnantaja tai se, onko henkilö itsenäinen työnsuorittaja. Itsenäisen työnsuorittajan osalta tämä merkitsee muun muassa toiminimen tai vastaavan näkymistä.

Näin tilaat tunnistekortteja

Tule studioomme kuvaukseen, tarvittaessa firman vaatteistuksessa. Aikaa ei tarvitse varata. Toimita firman logo ja väritoiveet sekä tarvittaessa veronumero joko sähköpostiin oulunkuva (@) nettikuvat.fi tai suoraan myymälään. Korttiin tulevan kuvan voit valita välittömästi kuvauksen jälkeen. Kuvia käytetään vain kortteihin. (Voit tilata kortteja myös omalla kuvalla allaolevan painikkeen kautta). Jos haluatte näitä pieniresoluutioisia tiedostoja muuhun käyttöön, veloitamme niistä ID-kuvan hinnasta -50% eli 12.50/kpl nto. Varsinainen nettisivuilla käytettävä isompiresoluutioinen edustuskuva on CV-kuva.  Lisätietoa ID- ja CV-kuvista: https://oulunkuva.fi/cv-kuvat

 

Kortin ulkonäkö ja toimitus

Luottokortin kokoinen kortti on kestävää PVC-muovia. UV- säteilyltä ja kulumiselta suojaava pinnoite. Vaaka- tai pystymalli. Muovinen, musta korttipidike ja hihna, ketju tai klipsi sisältyvät hintaan. Työstämme samaan hintaan kortin logollanne ja väreillänne firmanne näköiseksi. Kortit noudetaan myymälästä ja maksetaan noudettaessa. Kysy isompiin määriin tai jatkuvaan tarpeeseen laskutusmahdollisuuttamme.

Toimitusaika 1-2 vrk

Valmistamme myös vapaamuotoisempia henkilökortteja esim. kiinteistönvälittäjille, tai jäsenkortteja vaikka urheiluseuroille.