Suuret tulosteet

Suuret kuvat tai canvakset seinällä näyttävät hienoilta. Niillä saa aikaiseksi persoonallisen sisustuksen juuri omaan makuun sopivana.

Valitse ensin kuva ja päätä, haluatko valokuvasuurennoksen vai canvas-taulun. Mittaa sen jälkeen paikka, mihin kuvaa suunnittelet. Huomioi, että kuvasuurennokset voi ripustaa joko vain pohjustettuna ilman kehystä tai kehystettynä. Canvakset ripustetaan useimmiten kiilakehykseen pingotettuna, mutta muuten kehystämättömänä. 

Tilaa sen jälkeen suurennokset ja canvas- taulut joko nettisivuiltamme Tästä linkistä tai myymälässämme. Tilaussivuillamme voit tilata yleisimpiä kokoja. Mikäli et löydä haluamaasi kokoa sieltä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 08-370856 tai myymälään Hallituskatu 26, Oulu

Huomioi, että mm. WhatsApp-palvelu pienentää kuvaa huomattavasti, joten kannattaa aina kun mahdollista käyttää alkuperäistä originaalia.

Teemme myös taidenäyttelyihin laajoja kuvasarjoja. Paperin suurin leveys on 110 cm, pituutta tulosteella voi olla useita metrejä. Tulostusmateriaaleina käytämme parhaita valokuvapapereita ja canvaskankaita. Tarvittaessa tulostamme myös muille tulostusmateriaaleille, kysy.