SKANNAUSPALVELUT
Vanhat kuvat ja negat käyttöön helposti
skannaus

Skannaus

Tarjoamme monenlaisia skannauspalveluja, esim. negatiiveille, kuville ja dioille.

Perusskannauksessa tiedostokoko on n. 2000×3000 pix. Tiedostokoon voi tilata myös suuremmalla resoluutiolla, jolloin hintaan lisätään +50%.

Kehitettyjen negatiivien, kehystettyjen tai liuskoina olevien diojen skannaus hinnoitellaan  ruutumäärän mukaan. Negojen, diojen (väh. 2-3 ruutua liuskassaan) ja kuvien (originaali max. 20×25 cm) skannaushinnat ovat samat. Skannaushinnan lisäksi veloitamme cd:lle/muistitikulle siirron ja tikun hinnan. Käytämme vain itse myymiämme, uusia tikkuja. Pienen määrän voimme lähettää myös sähköpostilla. Kaikki siirtohinnat ovat samat.

Alla oleva hinnasto on kinokokoisille (135) liuskoina oleville negatiiveille, kinodioille ja paperikuville, joko väri tai mv. Määräalennus koskee samaa originaalilaatua. Teemme myös yksittäisten negaruutujen ja suurempien negatiivien ja kuvien skannauksia, kysy hinta ja toimitusaika. 

Toimitusaika skannauksille on 3-7 vrk. Työruuhkasta riippuen skannauksia voidaan tehdä kiiretyönä, jopa samalle päivälle, kiirelisä veloitetaan.

Isoja määriä digitoitaessa tarjoamme käyttöönne yhteistyökumppanimme Webbinetin osaamisen ja edulliset hinnat, joista lisää digitointi-sivulla.