SKANNAUSPALVELUT
Vanhat kuvat ja negat käyttöön helposti
skannaus

Skannaus

Tarjoamme monenlaisia skannauspalveluja, esim. negatiiveille, kuville ja dioille.

Perusskannauksessa tiedostokoko on n. 2000×3000 pix. Tiedostokoon voi tilata myös suuremmalla resoluutiolla, jolloin hintaan lisätään +50%.

Kehitettyjen negatiivien, kehystettyjen tai liuskoina olevien diojen skannaus hinnoitellaan  ruutumäärän mukaan. Negatiivien, diojen (väh. 2-3 ruutua liuskassaan) ja kuvien (originaali max. 20×25 cm) skannaushinnat ovat samat. Skannaushinnan lisäksi veloitamme cd:lle/muistitikulle siirron ja tikun hinnan. Käytämme vain itse myymiämme, uusia tikkuja. Pienen määrän voimme lähettää myös sähköpostilla. Kaikki tallennus- ja siirtohinnat ovat samat.

Alla oleva hinnasto on kinokokoisille (135) liuskoina oleville negatiiveille, kinodioille ja paperikuville, max. 20×25 cm. Määräalennus koskee samaa originaalilaatua. Teemme myös yksittäisten negaruutujen ja suurempien negatiivien ja kuvien skannauksia, kysy hinta ja toimitusaika. 

Toimitusaika skannauksille on 3-7 vrk. Työruuhkasta riippuen skannauksia voidaan tehdä kiiretyönä, jopa samalle päivälle, kiirelisä veloitetaan.