Muotokuva
Muotokuva on mukava juttu
Muotokuvaan
vaikka koko joukolla
Previous
Next

Muotokuvaus

Muotokuvaan kannattaa tulla aina, kun huvittaa.

Yksin tai yhdessä, juhlavasti tai arkisemmin, tasasynttäreillä ainakin. Myös rippikuvaus ja kihlakuvaus ovat muotokuvia. Kuvaamme sekä kasvo- että kokokuvat, joten muista pukeutua kiireestä kantapäähän. Vedoksia saat 20-30 kpl, joista voit valita, mistä haluat valmiit kuvat valmistettavan. Kuvaan voi ottaa myös rekvisiittaa tai vaikka lemmikin, kunhan se mahtuu studioon, eikä syö kuvaajaa.

Kaikki tilaamasi kuvat käyvät läpi huolellisen kuvankäsittelyn, jolloin korjaamme myös pikkuvirheet, näpyt ja halutessasi arvetkin pois. Isommista korjailuista esim. huonosti istuvien vaatteiden korjailuista veloitamme erikseen.

Kuvat voi tilata ilman lisämaksua mustavalkoisina tai seepiana. Jonkun kohdan kuvasta voi myös tilata värillisenä mustavalkoisen kuvan osana pienellä lisämaksulla, 10,-/otos. Muotokuvahinnasto löytyy sivun alareunasta gallerian alapuolelta.

Meillä on kuville tarjolla laaja valikoima paspatuureja, kansioita ja kehyksiä, joista osan näet täällä ja mm. yli 20 erilaista kiitoskorttia.

Kuvausajan voi varata p. 08-370856 tai 040-8401111

Tervetuloa tutustumaan vaihtuvaan valikoimaamme!

Kuvagalleria