LAPSIKUVAUS

Lapset studiokuvaan

Lapset kasvavat niin nopeasti ja varsinkin ensimmäisenä vuotena opitaan paljon. Kuvaamme lapsia noin puolivuotiaasta alkaen ja usein yksi- tai kaksivuotiaana onkin hyvä aika ottaa studiokuvat. Lapsi osaa ja ymmärtää monenlaista ja seisomis- tai kävelytaidotkin ovat usein kuvan kannalta parhaimmillaan. Lapsikuvaan lähtiessä ei kannata liikaa korostaa edessä olevaa tilannetta, jotta lapsi ei ehdi alkaa jännittää. Studioon tullaan ”leikkimään”.

Pieniä lapsia kuvattaessa olisi hyvä, jos mukana olisi 2 tuttua aikuista. Myös haluamanne rekvisiitan, esim. lempilelun, voi ottaa mukaan. Studiostamme löytyy myös rekvisiittaa, joita mahdollisuuksien ja lapsen jaksamisen mukaan voidaan kuvissa käyttää, mutta tärkeimpänä on aina lapsi itse.

Vaatteitakin voi vaihtaa kesken kuvauksen, mutta yksivuotiaan jaksaminen on rajallista, joten liiallista pukemista ja riisumista kannattanee välttää. Lapset viihtyvät parhaiten pehmeissä, joustavissa ja sopivan kokoisissa vaatteissa. Lapsen mukava olo näkyykin usein lopputuloksessa iloisempina ilmeinä ja asentoina.

Sisarusten kanssa tai koko perheen kuvaus voidaan tehdä samalla kuvauskerralla, jos vain pienin/pienimmät jaksaa, mutta hyvä ajatus on käydä lisäkuvauksissa ihan erikseenkin.

Lapsikuvauksessa koevedoksia saat n. 20-30 kpl, joista voi valita haluamansa kuvat valmistettavaksi. Kaikki tilatut kuvat käyvät ilman lisäveloitusta läpi huolellisen kuvankäsittelyn, jolloin korjaamme myös pikkuvirheet pois. Isommista korjailuista esim. huonosti istuvien vaatteiden korjailuista veloitamme erikseen.

Kuvat voi tilata ilman lisämaksua mustavalkoisina tai seepiana.

Meillä on kuville tarjolla laaja valikoima paspatuureja, kansioita ja kehyksiä, joista osan näet täällä ja täällä

Lapsikuvaushinnasto löytyy sivun alalaidasta kuvagallerian jälkeen.

Varaa kuvausaika p.08-370856 tai 040-8401111

Tervetuloa lapselliseen kuvaan!

Kuvagalleria