Tilaa kuvat helposti puhelimella
Mistä ja milloin vaan

Valokuvat puhelimestasi helposti ja nopeasti

Lataa ilmainen Fujikuvat -sovellus matkapuhelimiin ja tabletteihin. Sovelluksella tilaat valokuvia, kuvasuurennoksia ja kuvatuotteita vaivattomasti puhelimestasi. Suomenkielinen Ohjelma toimii Android- ja iOS -laitteilla. Valmistamme kaikki kuvat ja kuvatuotteet Oulun Kuvassa nopeasti ja ammattitaidolla.

Android käyttäjät

Siirry Google Play -kauppaan. Hae Fujikuvat -applikaatio ja lataa se laitteellesi. Kun ohjelma käynnistyy ja pyytää numerokoodia näppäile 5283 ja aloita kuvien tilaaminen.

Voit noutaa ja maksaa kuvatilauksen myymälässämme tai vaihtoehtoisesti maksa tilauksesi verkkomaksuilla ja postitamme tilauksen kotiisi.

Android-puhelimen kuva ei rajaudu kuvakoossa 10×18 cm, vaan kuvassa näkyy se mikä näkyy puhelimen näytölläkin.

iOS (Apple iPhone) KÄYTTÄJÄT

Siirry APP Store -sovelluskauppaan
Hae Fujikuvat -applikaatio ja lataa se laitteellesi
Kun ohjelma käynnistyy ja pyytää numerokoodia näppäile 5283
ja aloita kuvien tilaaminen.

Voit noutaa ja maksaa kuvatilauksen myymälässämme tai vaihtoehtoisesti maksa tilauksesi verkkomaksuilla ja postitamme tilauksen kotiisi.

Kuvakoot 10×13 cm, 15×20 cm, 30×40 cm ovat sopivia iPhone kuville, kuva ei rajaudu vaan kuvassa näkyy se mikä näkyy puhelimen näytölläkin.

Skannaa QR-koodimme

Ohjelman voit ladata myös kuvaamalla alla olevan QR-koodin puhelimellasi ja valitsemalla Google Play- tai App Store -sovelluskaupan. Ohjelmiston käyttö on ilmaista.