Kuvakortit omista kuvista

Kiitoskortit, joulukortit, kutsukortit, avattavatkortit omista kuvista, omilla teksteillä.

Korttipohjia on tilausohjelmassamme valittavana useita. Malleja voi katsella ja korttitilauksen tehdä kuvakauppasivustollamme nettikuvat.fi tai myymälässä, jossa on tarjolla vielä paljon lisää malleja.

Joissakin korttipohjissa on paikka kahdelle tai useammalle kuvalle. Useimpiin kortteihin voit lisätä oman tekstin. Voit esikatsella kuvaasi kaikissa korttipohjissa samalla kertaa, jolloin on helppo valita, mikä kortti sopii kuvaasi parhaiten.

Kortit tehdään aina valokuvapaperille, joten tarkkuus ja värit ovat valokuvalaatua, emme tee siis rasteroituja painotuotteita.

Kirjekuoret sisältyvät korttien hintaan.

Meillä maksat aina vain siitä, mitä tilaat. Emme lisää hintojen päälle mitään perus-, käsittely-, tai valmistelumaksuja tai muitakaan piilokuluja.

Uutuutena on avattavat kortit, joihin voidaan laittaa 1 tai useampia kuvia. Muutamia avattavia malleja on tilausohjelmassa, mutta kortin voi myymälässä suunnitteluttaa myös uniikiksi. 

Kuvakalenteri omista kuvista

Kuvakalenterimme ovat A4-kokoisia seinäkalentereita, joihin voi valita oman kuvan jokaiselle kuukaudelle, joissakin malleissa 2 kuvaa. Useimmissa malleissa on myös kansilehti. Kalentereissa on kierresidonta ja ripustin ylälaidassa.

Erilaisia kalenteripohjia on useita, myös ruotsinkielisenä.  Malleja näet ja tilauksen voi tehdä täällä.

Osassa malleista on myös nimipäivät merkittynä. Valise mieluinen malli ja siirrä kalenterinteko-ohjelmalla  kuvat paikoilleen. Kuvia voi kääntää ja rajata vielä tekovaiheessa. Suurimpaan osaan  kalenteripohjia istuu vaakakuva paremmin ja jos kuvassa on tilaa, voi pystykuvan muuttaa kalenteria tehdessä vaa’aksi. 

Toimitusaika on n. 3 vrk.

Kalenterit valmistetaan laadukkaalle valokuvamateriaalille, ei siis painotyönä. Kalenteri on jo perinteeksi vakiintunut joululahja monessa perheessä ja ilahduttaa saajaansa koko vuoden.