Filmipäivä torstai
Kehitämme filmejä torstaisin.

Filmin kehitys

Kehitämme sekä värifilmejä (C-41) että mustavalkoisia filmejä.

Värifilmit kehitämme kerran viikossa, torstaisin. Filmit voi toki tuoda työn alle milloin vain. Samalle viikolle ehtii torstaina kello 16.00 mennessä kehitettäväksi jätetyt värifilmit.

Kehitämme 135 mm (kinofilmi) ja aps-kokoiset filmirullat. Voit tilata filmeille kehityksen ja kuvat, joko yhden sarjan tai edullisesti useamman tai vaikka vain kehityksen ja skannauksen cd:lle/muistitikulle. Skannaukset saat halutessasi myös WeTransfer-pilvipalvelun kautta, jossa kuvat säilyvät viikon ajan kehityspäivästä. Skannauksia ja negatiiveja säilytämme kuukauden ajan kehityksestä.

Valmistamme negatiiveista paperikuvia joko kehityksen yhteydessä (ensitilaus), tai jälkitilauksena jo kehitetyistä filmeistä. Ensitilauskuvat valmistuvat torstaisin ja perjantaisin, lisäkuvat milloin vain toimitusajalla 1-3 vrk. Lisätilauksia varten säilytä negatiivit pitkinä liuskoina, älä leikkaa ruutuja irti.

Kuvat valmistetaan erittäin laadukkaalle valokuvapaperille uusimmalla digitekniikalla ja ne voi tilata joko kiiltävänä tai mattana, normaalikuvina tai valkoisilla reunoilla. Nyt voit tilata kuvat huoletta myös upealla kiiltävällä pinnalla, sillä uuden tekniikan kiiltäviin kuviin ei jää sormenjälkiä!

Lisäkuvia voi tilata muunkin kokoisista kuin kino- ja aps, jo kehitetyistä filmeistä eli negatiiveista.

Kehitä itse mustavalkoisia filmejä ja valokuvia

Jos olet innostunut mustavalkofilmien kehittämisestä ja mustavalkokuvien vedostamisesta tarvikkeet, paperit ja kemiat löydät täältä.

filmin kehitys