CV-kuva
Henkilökuva ansioluetteloon, nettiin, lehtiin, firman julkaisuihin...
CV-kuva
Henkilökuva ansioluetteloon, nettiin, lehtiin, firman julkaisuihin...
Previous
Next

CV-kuvat

Jos tarvitset henkilökuvan esim. nettiin, lehtiin tai firman julkaisuihin, on CV-kuva sopiva vaihtoehto.

Kuvaus sisältää n. 10–15 kasvo- tai puolivartalo-otosta, joista valitaan heti kuvauksen jälkeen paras kuva työstettäväksi. Valitsemasi parhaan kuvan toimitamme muotokuvakorjailtuna sähköpostiisi kohtalaisella resoluutiolla (n. 2000×3000 px) täysin kopiointi- ja käyttöoikeuksineen. Kuva sisältää muotokuvakorjailut, joten pyrimme siihen, että olet kuvassa edustavimmillasi.

Yhden valmiin kuvatiedoston sisältävä CV-kuva maksaa 70,-

Jos tarvitset myös kokovartalokuvat, kuvauksen ja yhden valmiin kuvan hinta on 85,-

Lisäkuvat molemmissa kuvauksissa 35,-/kpl

Lisäkuvat  ovat tilattavissa vain heti kuvauksen jälkeen, CV-kuvia emme varastoi, eikä niitä voi enää myöhemmin tilata. CV-kuva ei sisällä koevedoksia, eikä muita otoksia sähköisenä eikä paperisena.

(Huom! Tämä kuvaus ei ole tarkoitettu mainoskäyttöön tai isompikokoisiin julkaisuihin. Kysy mainoskuvaukseen erikseen tarjous.)

ID-kuva:

Tämä sisältää muutamasta otoksesta valitsemasi 1 sähköisen kuvan ilman korjailuja pienehköllä resoluutiolla lähetettynä sähköpostiisi hintaan 25,-

Resoluutio on pieni, joten kuva käykin parhaiten kertakäyttöiseen tarpeeseen, koulujen hakemuksiin, viisumihakemuksiin yms. eli se on ns. sähköinen passikuva (muuhun, kuin poliisin lupa-palvelimen käyttöön)

Jos tarvitset virallisia passikuvia, niistä löydät tietoa täältä