canvastaulut omasta kuvasta
Canvas-taulut omasta kuvasta. Yhdestä kuvasta voi myös tehdä useamman canvastaulun sarjan.
Canvastaulu Made in Oulun Kuva
Made in Oulun Kuva

CANVAS-TAULUT

Canvas-taulut omasta kuvasta. canvastaulun voi tehdä, tiedostosta, negatiivista tai vaikka piirroksesta. Canvas-tauluilla luot viihtyisyyttä kotiisi ja työpaikallesi.

Canvastaulun voi tehdä melkein mistä vain originaalista: valokuvasta, negatiivista, tiedostosta tai vaikka piirroksesta. Ennen tilaamista voi pohtia myös, olisiko kuva eniten edukseen väreissä vai mustavalkoisena tai seepiana, vaiko jopa näiden yhdistelmänä. Pienellä maksulla teemme myös kuvankäsittelyllä persoonallisia muutoksia tauluihisi.

Yhdestä kuvasta voi myös tehdä useamman canvastaulun sarjan.

Huomioi tilatessa, että esim. WhatsApp-palvelu pienentää kuvaa paljon, joten käytä originaalia kuvaa aina kun mahdollista.

Huom! Canvas-taulussa kuvasta rajautuu taitokseen n. 3 cm joka reunasta, joten huomio tämä kuvaa rajatessa. Taulun poisrajautuvan alueen näet tilausohjelmassa.

Canvastaulut valmistetaan korkealaatuiselle Epsonin 100% puuvilla taidekankaalle ja pingotetaan 40×20 mm (lxk) puiseen kiilakehykseen sekä  toimitetaan ripustimella varustettuna. Toimitusaika on n.3-4 vrk.

Canvaksen voi tehdä minkä kokoisena vain, mutta usein isompi on parempi. Varastossamme on kiilapuita viiden sentin välein mitoissa 20-150 cm. Materiaali on 105 cm leveää, joten suurin koko on siis 100x150cm. Puita saa myös 1 cm tarkkudella, mutta silloin toimitusaika on 1-2 vkoa.

Yleisimmät koot ovat tilattavissa tilausohjelmallamme nettikuvat.fi. Jos haluamaasi kokoa ei löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 08-370856 tai tilaa myymälässä Hallituskatu 26, Oulu

Hintaan sisältyy tulostus taidekankaalle, pingotus puiseen kiilakehykseen, ripustin. Vaihto 20×70 mm paksuiseen kiilakehykseen +12,50€/m, joka on suurikokoisissa tauluissa tukevampi.

Canvas-taulut omasta kuvasta. canvastaulun voi tehdä, tiedostosta, negatiivista tai vaikka piirroksesta, samoista originaaleista voit tehdä myös kuvasuurennoksen paperille.