Hyvien kuvien fotoliike

Tervetuloa!

Oulun Kuva on kamerakauppa ja valokuvaamo. Meiltä kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja muut valokuvaustarvikkeet ja -laitteet, voit tilata niitä myös verkkokaupastamme kameranetti.fi.

Valmistamme kuvat, suurennokset, canvastaulut, joulukortit, kutsukortit, kiitoskortit, kuvakirjat ja muut kuvatuotteet omista kuvista, tiedostoista ja negatiiveistä. Voit tilata kuvat ja kuvatuotteet myös kuvakauppa-sivustoltamme nettikuvat.fi. Sieltä voit ladata myös kuvakirja-ohjelman ja tehdä kuvistasi kirjan.

Studiossa kuvaamme passikuvat, henkilökuvat, hääkuvat, ylioppilaskuvat, lapsikuvat, muotokuvat, perhekuvat, rippikuvat, kaverikuvat, kuvat tunnistekorttiin, valmistamme myös tunnistekortit.

30v

 

Fotoliiga ja fotoliiga pro

Kuulumme yhtenä osana Suomen suurimpaan foto-ketjuun FotoLiigaan, jonka jäseninä ovat itsenäiset, laadukkaat ja palvelevat foto-kauppiaat ympäri Suomen. Suurin osa liikkeistä on laajemman valikoiman PRO liikkeitä, kuten mekin olemme.

Suuret yhteisostomme takaavat asiakkaillemme aina parhaat tuotteet, parhaaseen hintaan. FotoLiigan oma koulutusjärjestelmä takaa, että myyjämme ovat palvelevia ja asiantuntevia. Asiakasta palvellaan kaikissa kuvaan liittyvissä asioissa oli sitten kyse perinteisestä valokuvaamisesta, videokuvauksesta tai digitaalisesta kuvaamisesta.

Uutiset

Passikuvat aikaa varaamatta

Toimitamme passi- ja henkilökorttikuvat sähköisesti poliisin Lupahallinnon valokuvapalvelimelle, jossa kuva on heti käytettävissä. Saat meiltä mukaasi kuvatunnuksen, jolla kuvan voi liittää passi- tai henkilökorttianomukseen passia netistä tilatessa. Samalla tunnuksella myös virkailija löytää kuvasi, jos asioit mieluummin poliisilaitoksella. Kuva on käytössä 6 kuukauden ajan kaikkialla Suomessa passi- ja henkilökorttihakemuksiin.

Myös paperiset passikuvat esim. ajokorttiin valmistuvat odottaessa. Kuvat saa joko mustavalko- tai värikuvina.

Passikuvan ammattilainenSuomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry on myöntänyt Oulun Kuvalle Passikuvan ammattilainen -laatustandardin.

•••

Sisusta kuvalla

Kotiin ja konttoriin

suurennokset, canvastaulut

Suuret tulosteet

Kuvistasi isot näyttävät tulosteet.

KATSO TÄÄLTÄ LISÄÄ